forisola
Vidámságra hív!
KEEP SMILING
Koktél alapanyag Forisola keep smiling
A sárgamuskotály természetes maradék cukortartalmával egy behízelgő ital, rejtélyes s mégis egyszerű ízzel. A muskotályos italok modern felfogásának képviselője, friss, élénk, tele mindazzal az izgalommal, melyet a kifinomult ízlés elvárhat. A kellemes beszélgetések, elnyúló nyári délutánok, meleg téli esték elegáns itala. Frissen tartja az ízlelést, gazdag ízeivel enyhe édességével biztonságot sugároz, miközben vidámságra hív, vagy élénk gondolkodásra és alkotó beszélgetésre inspirál. Visszafogott szénsavassága minden kortynál felszínre hozza az italban rejlő illatot és ízeket, de buborékai nem okoznak kényelmetlen érzést. Az édesebb ízek kedvelőinek délelőtti aperitív italként is kiváló, a főétkezések ételsorában főként a tésztákhoz vagy a desszertekhez, majd önmagában az étkezés elnyújtásaként fogyasztható. Illata az alapborra jellemző szőlővirágos, muskotályos, melyet a jellegzetes fűszeres illat kísér.Íze az illattal harmonizál, azt bontja ki. Az alapbor elsődleges ízeit finoman veszi körül a jellegzetes fűszeres Forisola íz. Édes és fanyarkás hatások jelennek meg egyszerre, valójában összeforrt egységet alkotva. A szénsav visszafogott, nem tolakodó, szerepe a frissesség megjelenítése, az ízek és illat enyhe fokozása. A diszkrét fűszeres íz és illat hosszan elkísér, miközben újabb kóstolásra ösztönöz.Savtartalma 5 g/l, cukortartalma 30 g/l, alkohol 11,0 V/V. Szénsav: 2,6 bar.Zöldessárga, sárga színű, tükrös, finoman gyöngyöző. A szénsav buborékok eloszlása egyenletesen ritka. A pohárba töltve csak gyengén habzik fel, az ital felszínén a hab először egyenletesen vékony, majd középen ez letisztul, s csak a pohár szélén körben marad meg a hab, melyet az italban felszabaduló buborékok lassan táplálnak.
VÁSÁRLÁSI HELYEK:
forisola keep smiling
buli ital forisola
Inspirál a folytatásra!
ACCESS
Habzóbor Forisola access
A sauvignon blanc ízvilágára épülő íz, s vele egy olyan ital, mely hordozza a karakteres száraz fehérbor hagyományait, de egyben utat nyit a longdrinkek és koktélok gazdag, az ízekkel építkezni tudó világába. Nevéhez híven elöl áll. Felfrissíti az ízlelést, oltja a szomjat, inspirál a folytatásra. Szénsavassága frissít, de nem okoz kényelmetlen, telített érzést. Alkalmas vendégek érkezésekor fogadó italként, fogyasztható aperitifként, melyet az étkezésig, vagy ételektől függően tovább, a fogásokhoz is, az előételekhez és a hal, a tenger gyümölcsei, vagy a könnyű szárnyas főételekhez is felszolgálhatunk. Viszonylag alacsony alkoholtartalma révén bátran fogyasztható, lehetőséget ad a poharak újratöltésére, segítve ezzel a társaságban a találkozásokat és az egymást követő fogások élvezetét. Kevés vízzel és jégkockákkal tovább „könnyítve”, longdrink-ként lehet a beszélgetések kísérője de kiváló koktélok is épülhetnek rá, (lásd a recepteket a „galériában”). Illata az alapborra jellemző friss fű és vanília illat, jellegzetes fűszeres felhanggal. Íze az illattal harmonizál, megerősítve a fűszerek jelenlétét. Az alapbor tiszta, savai jelennek meg, melyre finoman ül rá a vanília, s mellette az illatból már ismerős finom fűszeres kesernyésség is fölfedezhető. A szénsav visszafogott, nem tolakodó, szerepe a frissesség alátámasztása és a fűszeres jelleg hangsúlyozása. Savtartalma 5,0 g/l, cukor nyomokban, alkohol 11,9 V/V. Szénsav: 2,6 barSárgás világos színű, tükrös, finoman gyöngyöző. A szénsav buborékok eloszlása egyenletesen ritka. A pohárba töltve csak gyengén habzik fel, az ital felszínén a hab először egyenletesen vékony, majd középen ez letisztul, s csak a pohár szélén körben marad meg a hab, melyet az italban felszabaduló buborékok lassan táplálnak.
VÁSÁRLÁSI HELYEK:
forisola access
Aperitif forisola
Eszünk, iszunk, beszélgetünk!
THEME
Coctail drinks Forisola theme
Nyitás a könnyed rozé borok felé. Kicsit sötétebb szín, kicsivel mélyebb, karakteresebb ízek. Tervezett megjelenése 2018 folyamán.
EZ A TERMÉK JELENLEG MÉG NEM ELÉRHETŐ!
forisola theme