PARTNEREINK
forisola keep smiling
BORBOLT.HU
BORHÁLÓ SZAKÜZLETEK ORSZÁGOSAN
DRINKTRACY.HU és szaküzlet Veszprém, Vécsey K. utca 4c
BOR-BOX, Budapest, Lechner Ödön fasor 1. (Boráros térnél)
ERZSÉBET SÖRHÁZ, Kaposvár, Noszlopy Gáspár utca
GRAND TOKAJ BORÁSZAT
Tokaj-Hegyalja Magyarország legelső és egyik legszebb borvidéke, mely a Tokaj–Abaújszántó–Sátoraljaújhely alkotta háromszögben terül el a Zempléni-hegység déli lankáin. Az itt elhelyezkedő szőlődűlők jó fekvése, a vulkáni eredetű talajszerkezet, az őszi napsugarak, a közeli Bodrog folyóról felszálló pára kedvező hatásainak összessége a tokaji bor minőségének és különlegességének egyik titka. A „borok királya, a királyok bora”, vagyis a Tokaji aszú készítésének hagyománya többnyire apáról fiúra száll a térségben.
HILLTOP BORÁSZAT
Az őszinteség és hitelesség az, amit tevékenységünk során maradéktalanul követünk. Mindíg a vásárló az első, és soha nem szabad csalódást okozni... Ezért telepítettünk 560 hektás szőlőt, kiváló és változatos fajtákkal, ezért építettük XXI. századi színvonalú, 100 000 hektoliter kapacítású, korszerű borászatot és ezért dolgozunk folyamatosan nagy odafigyeléssel a mindennapokban. Híveink így megfizethető, megbízható, egészséges borokat gogyaszthatnak hétköznapokon is.
SZENTESI BORÁSZAT
Szentesi József 12,5 hektáron végzi újító-hagyományőrző kísérleteit Nadapon, a Velencei-tó környékén. Igen újító és hagyományőrző egyben, mert ősi, rég elfeledett magyar fajták rehabilitációján fáradozik, olyan fajtákat telepít, mint a csókaszőlő, a kékbajor, vagy a laska, tihanyi kék, tarcali kék, vörösdinka, balafánt és a sárfehér. Ezek mellett a magyar pezsgő becsületét, minőségét is igyekszik visszaállítani kézműves, palackban érlelt tételek előállításával. Borai természetesek, hagyományos, kézi feldolgozásúak, gyakran szűretlen, derítetlen nedűk, mondhatni teljesen autentikusak
ADONYI BORCÍMKE TERVEZÉS 
Véleményem szerint a minőségi termékeknek minőségi megjelenést kell biztosítani. Ez a megállípítás nem csak a borászatra vonatkozik, hanem minden olyan termékre is, amely valódi minőséget képvisel. A borcímketervezés időigényes, nagy odafigyelést igénylő folyamat, éppen ezért nem lehet néhány óra alatt kiváló minőségű grafikákat készíteni. Pénzt, időt, és energiát kell rászánni a sikeres tervek elkészítéséhez. Közösen kell gondolkodni a grafikusnak a Megrendelővel , hogy mindkét fél számára elfogadhatóvá váljék a végeredmény.
Borcimke tervezés